Laatste nieuws Verenigde Vinologen Nederland

VVN lijst van gratis online Wijncursussen en Webinars

VVN lijst van gratis online Wijncursussen en Webinars om u door de Corona lockdown te loodsen.

Lees meer

NIEUWSBRIEF VVN maart 2020

 

Beste vinologen,

 

Bijgaand de nieuwsbrief van Maart.

 

Namens het Bestuur,

Ed Carper 

Lees meer

Actuele zaken

CORONAVIRUS

 

Vanwege de coronavirus maatregelen zijn de activiteiten vanaf 19 maart gestopt. We zijn nu weer aan het opstarten kijk bij activiteiten voor de actuele situatie. Van de geplande wijnreizen zijn deBordeaux reis in juni en de Toscane resi in juni gecancelled. We willen deze reis volgend jaar opnieuw aanbieden.

 

BIJEENKOMST NIEUWE LEDEN

 

- 1 maart 2020: 11:00 uur voorafgaand aan de ALV was er een bijeenkomst gepland speciaal voor nieuwe leden: Echter we hadden ons niet gerealiseerd dat er 2 maart examens zijn. Daarom heeft het bestuur besloten deze bijeenkomst te verplaatsen. Later meer.

 

VINOLOOG VAN HET JAAR 

 

- Ook dit jaar organiseert de Verenigde Vinologen Nederland (VVN) de wedstrijd Vinoloog van het Jaar. Vanwege de toenemende belangstelling organiseren wij dit jaar geen 4 maar 5 voorronden, waarvan 2 in Maarn 21-4 en 9-7, 1 in Breda 11-5, 1 in Arnhem 24-3 (tot nader order uitgesteld) en 1 in Nootdorp 24-6. Ga naar de activiteitenpagina om je aan te melden.

Lees meer

Heb jij ook passie voor wijn?

Onder de titel 'Heb jij ook passie voor wijn' hebben we een korte folder gemaakt voor diverse wervings- en informatie activiteiten. We dagen de lezer(es) uit zijn/haar wijnkennis en proefvermogen op peil te houden door lid te worden van de Verenigde Vinologen Nederland.  

Lees meer
Bekijk meer nieuws

Netwerk van wijnkenners: Verenigde Vinologen Nederland

De Verenigde Vinologen Nederland is een netwerk van zo’n 500 vinologen die in 2019 vijfenveertig jaar bestond. Lidmaatschap van de VVN biedt vinologen een platform voor verdieping, netwerkmogelijkheid en niet te vergeten gezelligheid. De vereniging organiseert jaarlijks scholingsactiviteiten, wijnreizen, proeverijen en de wedstrijd ‘Vinoloog van het Jaar. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan! Je bent van harte welkom!.

 

Cees van Casteren MW

Voorzitter VVN