Laatste nieuws Verenigde Vinologen Nederland

Champagne (verwen) lunch met Anja Vondenhof op 23 juni

Verwen lunch, 4 gangen met telkens 2 champagnes per gang, in restaurant Floris, Rotterdam, speciaal  voor de leden van de Verenigde  Vinologen Nederland en hier zijn weer PE punten mee te verdienen.  

Lees meer

CONCOURS LE VIN EN DIRECT, het NK Blindproeven 2019: de resultaten

Het ‘CONCOURS LE VIN EN DIRECT’, het Nederlands Kampioenschap blindproeven 2019, leverde op zondag 26 mei een felle strijd op tussen twee Brabantse teams. De uiteindelijke winnaar bleek Team ‘WZN’ (Wijnproevers zonder naam), op de voet gevolgd door de ‘Brabants Wijnsociëteit 2’ en Team ‘Halfdroog’.

Lees meer

Vinetiq zoekt passionate sales voor Nederland

Vinetiq is een Belgisch bedrijf met een eigen wijngaard gespecialiseerd in cool climate wijnen en is op zoek naar een sales voor zuidelijk Nederland 

Lees meer

Reminder: voorronden Vinoloog van het Jaar 2020, voor 5 juni en 9 juli kan je nog inschrijven.

Ook dit jaar organiseert de Verenigde Vinologen Nederland (VVN) de wedstrijd Vinoloog van het Jaar. Vanwege de toenemende belangstelling dit jaar geen 3 maar 4 voorronden, waarvan 2 in Maarn, 1 in Breda en 1 in Arnhem (2 zijn er inmiddels geweest).

Lees meer
Bekijk meer nieuws

Netwerk van wijnkenners: Verenigde Vinologen Nederland

De Verenigde Vinologen Nederland is een netwerk van zo’n 400 vinologen die in 2014 veertig jaar bestond. Lidmaatschap van de VVN biedt vinologen een platform voor verdieping, netwerkmogelijkheid en niet te vergeten gezelligheid. De vereniging organiseert jaarlijks scholingsactiviteiten, wijnreizen, proeverijen en de wedstrijd ‘Vinoloog van het Jaar. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan! Je bent van harte welkom!.

 

Cees van Casteren MW

Voorzitter VVN