Laatste nieuws Verenigde Vinologen Nederland

Champagnelunch met Anja Vondenhof op 23 juni

Exclusief voor de leden van de Verenigde  Vinologen Nederland:

- Een Champagne lunch met Champagne ambassadeur Anja Vondenhoff op 23 juni 2019.

Lees meer

Vinetiq zoekt passionate sales voor Nederland

Vinetiq is een Belgisch bedrijf met een eigen wijngaard gespecialiseerd in cool climate wijnen en is op zoek naar een sales voor zuidelijk Nederland 

Lees meer

Downloaden presentaties masterclasses Westkust VS

Alle presentaties van drie masterclasses Westkust VS verzorgd in april 2019 door Cees van Casteren MW kunnen door de leden gedownload worden door eerst in te loggen op de website en dan verschijnt de button Downloads (rechter bovenhoek). Door hierop te klikken verschijnt een lijstje met de vijf titels en kunnen de presentaties geselecteerd worden. Er is gekozen voor deze oplossing omdat dit anders te bewerkelijk is.

 

Educatiecie!

Lees meer

Datum Gala avond 9e lustrumfeest is 21 september 2019

Beste VVN-leden, voor uw informatie en agendaplanning: ons 9e lustrumfeest (45 jarig bestaan) zal plaatsvinden op 21 september as.

Lees meer
Bekijk meer nieuws

Netwerk van wijnkenners: Verenigde Vinologen Nederland

De Verenigde Vinologen Nederland is een netwerk van zo’n 400 vinologen die in 2014 veertig jaar bestond. Lidmaatschap van de VVN biedt vinologen een platform voor verdieping, netwerkmogelijkheid en niet te vergeten gezelligheid. De vereniging organiseert jaarlijks scholingsactiviteiten, wijnreizen, proeverijen en de wedstrijd ‘Vinoloog van het Jaar. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan! Je bent van harte welkom!.

 

Cees van Casteren MW

Voorzitter VVN