Laatste nieuws Verenigde Vinologen Nederland

Deelnemers finale Vinoloog van het Jaar bekend

Na de spannende en eliminerende halve finale van maandag 15 oktober zijn de deelnemers bekend voor de finale Vinoloog van het Jaar.

Lees meer

Dubbele reminder: Eerste deelnemers Elzas reis bekend en Meet the winemaker van Luddite Wine

1) Eerste deelnemers Elzas wijnstudiereis zijn bekend (donderdag 29 november t/m zondag 2 december). Meld je aan nu het nog kan, kijk onder Activiteiten. 

2) We hebben nog plaatsen beschikbaar voor het heerlijke wijn-spijs diner met Niels Verburg van Luddite in samenwerking met Udo Göebel van WineMatters.  

Lees meer

Reminder: Waarborg zelf je PE-punten

Zoals bekend is dit jaar het KRV (KwaliteitsRegisterVinolgen) gestart. Je bent in de basis zelf verantwoordelijk dat deze PE-punten uiteindelijk op jouw PE-punten rekening worden bijgeschreven. Bij sommige VVN activteiten - waarvoor wij de accreditatie hebben geregeld - doen wij dat collectief voor alle deelnemers.  


Lees meer

Zes gouden medailles voor Nederlandse en Belgische wijnen

Zes wijnen uit de Lage Landen zijn in 2018 door het Deutsche Weinbauamt in Neustadt bekroond met een gouden medaille. De medailles werden op 2 september jl. uitgereikt tijdens een bijeenkomst bij restaurant Bentinck in Amerongen.


Lees meer
Bekijk meer nieuws

Netwerk van wijnkenners: Verenigde Vinologen Nederland

De Verenigde Vinologen Nederland is een netwerk van zo’n 400 vinologen die in 2014 veertig jaar bestond. Lidmaatschap van de VVN biedt vinologen een platform voor verdieping, netwerkmogelijkheid en niet te vergeten gezelligheid. De vereniging organiseert jaarlijks scholingsactiviteiten, wijnreizen, proeverijen en de wedstrijd ‘Vinoloog van het Jaar. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan! Je bent van harte welkom!.

 

Cees van Casteren MW

Voorzitter VVN