Laatste nieuws Verenigde Vinologen Nederland

Definitieve inschrijving voor studiereis Argentinië/Uruguay

In de bijlage treffen jullie het voorlopig programma voor onze studiereis naar Argentinie en Uruguay.  De rode draad van het programma zal zeker worden gevolgd, maar de te bezoeken wijnhuizen en hotels kunnen nog wijzigen omdat wij nog niets hebben geboekt (wel al enkele opties genomen op hotels). Ook de lokale vliegreizen zijn nog niet vastgelegd. 

 

Lees meer

Winnaars Verkiezing Nederlandse Aspergewijn 2019

Bij de verkiezing in Michelinsterren-restaurant Brienen aan de Maas zijn de twee winnaars:

  • in de categorie Nederlands: Bergdorpje 2017 gemaakt door Wijngaard Sint Martinus 
  • in de categorie Buitenldands: San Vincenzo 2017 gemaakt door Anselmi en ingezonden door Vinites

 

 

 

 

 

 

 

Lees meer

Masterclass Westkust van de Verenigde Staten (3-luik)

De westkust van de Verenigde Staten van Amerika is een walhalla voor de wijnliefhebber. In Nederland vaak moeilijk verkrijgbaar en/of duur, maar laat onverlet dat hier wijnen worden gemaakt van absoluut topniveau. Niet alleen in de bekende gebieden zoals Napa en Sonoma maar ook in andere delen van California, en de staten Oregon en Washington State.

De cursus is als een geheel te boeken, maar je kunt je ook inschrijven voor de afzonderlijke modules. Alle modules worden op een donderdagavond in april gehouden.

Lees meer

Update Algemene Leden Vergadering VVN

Het bestuur van de VVN stuurt u hierbij een update van de uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering  op zondag 3 maart as. Naast de eerder toegezonden agenda voor de 45ste ALV met bijlagen (ongewijzigd) treft u ook de agenda voor de 46ste ALV aan (met uitleg waarom) en informatie gemotiveerd en schriftelijk bezwaar te kunnen maken tegen de kandidaatstelling van een (vervangend) nieuw bestuurslid dan wel een tegenkandidaat voor te stellen.

Wij zien u graag op 3 maart as.!

Lees meer
Bekijk meer nieuws

Netwerk van wijnkenners: Verenigde Vinologen Nederland

De Verenigde Vinologen Nederland is een netwerk van zo’n 400 vinologen die in 2014 veertig jaar bestond. Lidmaatschap van de VVN biedt vinologen een platform voor verdieping, netwerkmogelijkheid en niet te vergeten gezelligheid. De vereniging organiseert jaarlijks scholingsactiviteiten, wijnreizen, proeverijen en de wedstrijd ‘Vinoloog van het Jaar. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan! Je bent van harte welkom!.

 

Cees van Casteren MW

Voorzitter VVN