BNNVARA zoekt Vinologen voor programma op 18 december

2019-11-15

In januari werkt BNNVARA samen met NPO3 aan een themamaand, Dry January. In deze maand maken we verschillende items rondom dit thema, zowel online als op NPO3. We trappen deze alcoholloze maand af met de zogeheten Nationale Blaastest, een grote kennisquiz over alcohol, gepresenteerd door Sophie Hilbrand. Tijdens deze test krijgt een panel van 6 BN’ers allerlei vragen om hun kennis over alcohol te testen. 

Het moet een informatieve en vooral ook leuke avond worden, waardoor we naderhand misschien net iets bewuster zijn van wat alcohol met je doet. Nu willen we tijdens deze avond niet alleen in gesprek met de BN’ers over relatie met alcohol, maar zijn we ook benieuwd naar verhalen van mensen uit het publiek. In het publiek zullen die avond verschillende groepen zitten die op een bepaalde manier een relatie hebben met alcohol, zoals barpersoneel of studenten. Maar daarnaast willen we ook mensen uitnodigen die hele specifieke kennis hebben van alcohol, en zo ook wijn. Wij zijn op zoek naar een groep vinologen die bij ons in het publiek willen plaatsnemen. Deze groepen zullen, net als de BN’ers, de test maken. Sophie zal tijdens de test met deze groepen kort in gesprek gaan en een vraag stellen. 
Om een lang verhaal kort te maken, het lijkt ons heel leuk om een aantal vinologen in het publiek te hebben. Zodoende dat ik bij jullie terecht ben gekomen. Wellicht dat het mogelijk is om via jullie netwerk ons verzoek te verspreiden. De opnames vinden overigens plaats op woensdagavond 18 december te Hilversum. Wil je deelnemen of wil je hier meer over weten mail dan naar nienke.hidding@bnnvara.nl

Voor vvn leden
Log in met e-mailadres en wachtwoord om aan te melden voor activiteiten en ledengegevens te bekijken.
Uw e-mailadres
Uw wachtwoord